Tot aan de krokusvakantie werken we met de hele kleuterschool rond het klassieke stuk “carnaval des animaux” gecomponeerd door Camille Saint Saëns.

We starten op dinsdag 12 februari en sluiten af met een carnaval feest voor dieren op donderdag 28 februari!

Elke ochtend zal er een gemeenschappelijk moment zijn, in de bokaal onder het afdak.

Op die manier ontdekken we het dier dat centraal staat die dag en de muziek van dat dier uit het stuk.
Leeuw, kippen en hanen, ezel, schildpad, olifant, kangoeroe, aquarium, konijn, volière, zwaan, dieren carnaval.

We vragen jullie dan ook om een extra inspanning te doen om op tijd op school te zijn, we starten altijd om 8.45u!

Op donderdag 28 februari vieren we samen carnaval op school. We vragen om de kinderen dit jaar NIET verkleed naar school te sturen. De kinderen zullen in de klas een dier kunnen kiezen en zelf aan de slag gaan om verkleed naar het feest te komen!

Wie graag verkleed naar school komt kan dat doen op vrijdag 1 maart!